Bantal Didi and Friends

Didi and Friends

 Hai! Lama dah tak berupdate blog bisnes ni. Hari ni BCR nak kongsikan contoh bantal yang menjadi salah satu permintaan customer yang hot. Bantal kartun Didi and Friends. Semua yang diminta adalah dari design customer BCR. Ramai yang order untuk diberi hadiah kepada anak mereka sempena hari jadi mereka. 

Bosan asyik beri hadiah yang biasa-biasa je apa kata tukar kepada bantal hiasan dari bycikrenex ni. Boleh customized sendiri nak tambah ayat apa dan gambar apa. Kan nampak menarik dan rare kan?

Jom tengok contoh bantal yang BCR pernah buat.

BANTAL HIASAN DIDI AND FRIENDS 


Didi and Friends
Special for Dania omey


Didi and Friends
Order dari Cikgu Sahrunizam


Didi and Friends
Order dari Syikin


Didi and Friends
Order dari Kak Ti untuk bday Amni


 Didi and Friends
Order dari Perak

amacam? Menarik tak? berkenan tak di hati tu? 
Untuk tengok design yang lain boleh terjah entri yang lain ataupun berkunjung ke Instagram bycikrenex

Untuk pertanyaan dan tempahan boleh whatsapp BCR 017944891

1 comment:

  1. Salam singgah dan follow sini :)

    btw jom join GA saya

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana berkunjung ke BLOG BYCIKRENEX. Sila whatsapp 017 794 4891 untuk sebarang tempahan. :)

INSTAGRAM FEED

@bycikrenex